4 Eylül 2012 Salı

Ygs Coğrafya Dünyanın şekli ve sonuçları konu anlatımı

Ygs Coğrafya Dünyanın şekli ve sonuçları konu anlatımı Videolu konu anlatımları blogspot.com dan tüm öğrencilerimize iyi günler konumuz coğrafyanın en uzun konularından biridir.Hem ygs hem de lys de sorular çıkar.Dünyanın şekli konusunda dünyanın şeklinden dolayı sahip olduğu özellikler bilinmelidir.Dünyanın hareketi ve sonuçları da bu konuya dahil bir bölümdür.Dünya güneş çevresinde ve kendi ekseni etrafında hareket ettiği için burda da bilinmesi gereken bir kaç bölüm vardır.Ayrıca dünyanın çizgisel ve açısal hız kavramları bilinerek meridyen ve paralel hesapları yapılır.Konuyu daha ayrıntılı görmeniz için videoyu izleyin arkadaşlar.



VKA 1 VKA 2

Ygs Coğrafya Dünyanın şekli ve sonuçları konu anlatımı

soru çözümleri,video anlatım,ekol hoca,test çözümleri,ekolhocadersleri,kolaydan zora,morpa kampüs,vitamin eğitim,online ders,ders notu,slayt gösterisi,soru ve cevaplar,lise 1-2-3, ygs,lys,kpss,6,7,8,9,10,11,12.sınıf konu anlatımı video

6 yorum:

  1. güzel anlatmış hocaa

    YanıtlaSil
  2. bu benim işime gerçekten işime yaradı teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. idare eder çokta güzel anlatamamış biraz sıkıldım

      Sil
  3. idare eder çokta güzel anlatamamış dinlrken sıkıldım

    YanıtlaSil
  4. Gayet iyi anlatılmış.

    YanıtlaSil
  5. Öğretmenimiz biraz sakin bir ses tonlaması ile anlattmış bu da çok verimli dinlememeye yol açmış. Ama yinede vurgularıyla başarılı bir sonuç çıkarmış.Emeği ve eğitime desteğinden teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

YORUM YAPMAK İÇİN YORUMLAMA BİÇİMİ BÖLÜMÜNDEN ANONİMİ SEÇİNİZ